Szekeres Viktor

Amerika feldolgozza az év legkeményebb akciófilmjét

A The Raid több híradás szerint az idei év egyik legkeményebb akciófilmje, s épp ezért sajnálatos, hogy csak 2012-ben kerül bemutatásra a széles közönség előtt. Cserébe, lehet, hogy jövőre az amerikai verzió is moziba kerül.

Gareth Evans indonéz akciófilmje, a The Raid sikeresen mutatkozott be a Torontóban megrendezett nemzetközi filmfesztiválon, s úgy tűnik, hogy még az indonéz, illetve amerikai premier előtt bejelentik, hogy elkészül az amerikai feldolgozás. A Heat Vision újságírója ugyanis a Screen Gems stúdió egyik képviselőjétől azt tudta meg, hogy a cég elkezdte tervezni a The Raid angol nyelvű változatát.


Habár a hírek szerint Gareth Evans következő filmje cseppet sem meglepő módon már Hollywoodban fog készülni, az nem a The Raid feldolgozása lesz, ugyanis visszautasította a neki tett ezirányú ajánlatot. Az Iko Uwais, Doni Alamsyah, Joe Taslim, Yayan Ruhian és Ray Sahetapy főszereplésével készült The Raid, melyet jövő tavasszal mutatnak be egy nyomornegyed szívében található egy bevehetetlen rejtekhelyen játszódik, ahol a világ legveszélyesebb gyilkosai és gengszterei húzhatják meg magukat., és amin rajta akar ütni a rendőrség.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • viasz #4
    Tetszik, hogy realisztikusabb, mint más akciófilmek. Ettől persze nem győzött meg ez a tréler.
  • yesname #3
    Már látom az amerikai verzió előzetesén a 12-es karikát :D:D:D
  • bladesoft #2
    Raid... from Naxx :)
  • bertino #1
    tomeghent